Сергій Притула, проект “Нові лідери” і як збудувати сучасну медицину в маленьких містах України

Знайомство очільника Тростянецької громади з відомим шоуменом відбулося на одному з політичних ток-шоу. Про це, а також чому саме він сьогодні приїхав до Тростянця, Сергій Притула розповів місцевим журналістам.

 

“З Юрієм Анатолійовичем ми познайомилися кілька років тому на одному проєкті під назвою “Нові лідери”, де я був модератором. Тоді якось заговорили про медицину у невеличких містах України, і я запитав у пана Юрія, а де лікується саме він? Він впевнено відповів, що у своєму місті Тростянець, і додав, якщо не віриш – приїдь до нас і переконайся сам.

Чесно кажучи, я давно збирався це зробити, і ось нарешті приїхав до вашого гостинного міста , – розповів Сергій Притула. – Скажу відразу, що ваш міський голова свою обіцянку виконав. Тобто, де він лікується – детально показав, і я не просто приємно вражений тим, що побачив.

Це така собі “біла зазрість” від того, що в більшості районних містечок України немає того рівня медицини, як у Тростянці. Відверто, таке побачиш не часто і в обласних лікарнях. Ремонти й устаткування – супер!

Це якщо говорити про Тростянецьку лікарню, але мені загалом приємно сьогодні відвідати ваше затишне містечко, повз яке проїзджав не раз, але відвідую ось так вперше.

Тут повно туристичних магнітів, які дійсно цікаві туристам з усіх усюд. Плануючи літню мандрівку по Чернігівщині та Сумщині, обов’язково заїдемо до Тростянця іще, адже тут можна багато на що подивитися самим і показати дітям.

Також мені сподобалося, що у Тростянецькій міській раді працює цілий відділ стратегічного планування, який займається розробкою низки цікавих проєктів, сміливо рухається вперед до перемоги у грантових програмах – і це у вас дійсно працює! Цього дійсно бракує іншим містам та громадам України!”

132 млрд грн – рекордна державна підтримка розвитку громад на 2022 рік

Маркетплейс від Мінцифри — майданчик для співпраці громад та розробників цифрових продуктів

Програма економічного і соціального розвитку Тростянецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки